یکی از مسائلی که سازمانها و شرکتها با آن روبرو هستند؛ ارتقای سطح تعلق سازمانی کارکنان و افزایش اثربخشی ایشان است و در این مسیر، روشهای گوناگونی را اجرا میکنند. بر اساس تحقیقات جهانی موسسه CIPD، موثرترین روش افزایش اثربخشی و توانمندسازی، تمرکز بر ارتقای سطح شایستگیهای افراد از طریق بهکارگیری روشهای آموزشی و توسعهای است.
روشهای مختلفی نیز برای آموزش و یادگیری در دنیا وجود دارد که بر اساس گزارش موسسه CIPD، کوچینگ پس از OJT (آموزش حین کار) یکی از اثرگذارترین آنهاست.
تدوین و بازبینی مدل شایستگی
اقدام اولیه برای استقرار خدمات توسعه در سازمان به ویژه کوچینگ، طراحی و یا بازبینی مدل شایستگی است که بر اساس چهار سطح شایستگی استخراج میشود:
پس از آن نیز، سه سطح رفتار، ویژگیهای شخصیتی و باورها و ذهنیتها متناسب با شایستگیها استخراج میشود.
ارزیابی شایستگی و توسعه فردی
شایستگیهای استخراج شده به روش زیر ارزیابی میشود:
پس از ارزیابی شایستگیها و ارائه گزارش بازخورد حضوری و کتبی به افراد، برنامه توسعه فردی و کوچینگ برای ارزیابیشوندگان ارائه میشود.
توسعه رهبری سازمانی
در گزارشی که دلوییت در سال 2019 منتشر کرده است؛ نیازهای سازمان به شایستگیهای جدیدی در رهبران به دلیل افزایش عدم قطعیت و ابهام در محیط افزایش یافته است.
مدل (LTP: Leadership Transformation Platform) یا پلتفرم تحول رهبری، بر اساس نیازهای توسعهای استخراجشده در مرحله ارزیابی شایستگی، روشهای توسعهای متنوعی را برای بهبود رهبری سازمانی نشان میدهد.
این مدل قابلیت بومیسازی متناسب با نیاز و شرایط سازمانها را دارد و به صورت یکپارچه، اثربخشی اقدامات آموزش و یادگیری را در سازمان افزایش میدهد.
برای دریافت خدمات ویژه منابع انسانی با ما تماس بگیرید.